κατασκευές

πολλαπλών δραστηριοτήτων

Ο εξοπλισμός ΑΜΕΑ αποτρέπει οποιαδήποτε είδους δυσκολία αναπηρία να αποτελέσει εμπόδιο στη διασκέδαση των παιδιών. Δημιουργεί έναν κόσμο γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες, από εξοπλισμό με εξαιρετικά αρθρωτή δομή σχεδιασμένη για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά.

 

Ο εξοπλισμός Eco Friendly είναι κατασκευασμένος από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως από πολύ ανθεκτικό ξύλο ακακίας που τον καθιστά ανθεκτικό σε καιρικές συνθήκες και προορίζεται για δημόσιες παιδικές χαρές και ιδιωτικούς χώρους.

 

Οι Θεματικές Κατασκευές εμπλουτίζουν τη φαντασία των παιδιών μέσα από παιχνίδια ρόλων. Οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν σε πιλότους, καπετάνιους, εξερευνητές, πειρατές κλπ. και να φτιάξουν το δικό τους μαγικό κόσμο.

 

Ο Έξυπνος Πάγκος αποτελεί μια καινοτόμα προσθήκη στον εξοπλισμό των πόλεων καθώς πρόκειται για ένα μοντέρνα σχεδιασμένο παγκάκι, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια και επιτρέπει στους χρήστες να ξεκουραστούν, να φορτίσουν τις συσκευές τους και να απολαύσουν πρόσβαση (μέσω wifi) στο διαδίκτυο.

κατηγορίες

ειδικών κατασκευών

Eπικοινωνήστε μαζί μας για να μιλήσουμε για το

δικό σας project ή μελέτη του χώρου σας.